29 Mart 2024 Cuma

Dzeko ve Tevez satılık değil

Manchester City Menajeri Roberto Mancini, Edin Dzeko ve Carlos Tevez‘e gelecek tekliflere sıcak bakmayacaklarını söyledi.

Dzeko’nun ilk 11’deki yerini kaybetmesi, Tevez’in de Mancini ile yaşadığı sorunlar sebebiyle pek çok transfer söylentisinde ikilinin adları geçmişti. Tevez, Mancini tarafından affedildikten sonra Premier Lig şampiyonluğuna erişilmesinde önemli bir rol oynamıştı. Dzeko da geçtiğimiz sezonu 19 golle kapatmıştı.

Bayern Münih ve Milan’ın bu iki oyucuyla ilgilendiğini bildiğini söyleyen Mancini ise, Sky Italia’ya yaptığı açıklamada, “Dzeko ve Tevez City’de kalacak. Harika bir takımız ve bütün harika oyuncularımızı takımda tutmak istiyoruz. Kolay olmayacak fakat onlar burada kalacaklar. Real Madrid ve Barcelona seviyesine erişebilmemiz için hala birkaç oyuncuya daha ihtiyacımız var. Mantalitemiz de sezondan sezona ilerleme kaydetmeli.” ifadelerini kullandı.

City ile yeni bir beş yıllık sözleşme imzalayan Mancini’nin adı Rusya Milli Takımı için de geçiyordu. Konu ile ilgili olarak deneyimli çalıştırıcı, “Rusya’nın benimle ilgilenmesi bana onur verdi ama Manchester City’de geleceğe dair önemli planlar var.” dedi.

Euro 2012’de yıldıız parlayan Balotelli’nin forvet pozisyonunda Dzeko ve Tevez ile forma savaşı vereceğini söyleyen İtalyan teknik adam, “Balotelli harika yeteneği sebebiyle kendisine minnettar olmalı. Futbol dışı sebeplerle bunu harcamamalı. Önümüzdeki sezon kendisi için çok önemli. Messi, Ronaldo ve Iniesta en üst seviyede kalmak için çok çalışıyorlar. O da o seviyeye ulaşabilir.” şeklinde konuştu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER