19 Nisan 2024 Cuma

İşi gevşek tutan kendini dipte bulur

Çarşamba akşamı Kayserispor Tesisleri’nde 3-1 yenildikleri hazırlık maçından sonra açıklamalarda bulunan Hikmet Karaman, geçtiğimiz sezon iyi bir çıkış yakalayıp dikkatleri üzerlerine çektiklerini söyledi. Bu sezon da aynı başarıyı göstermek için öncelikle kaybettikleri oyuncuların yerini doldurmaya çalıştıklarını belirten Hikmet Karaman, şöyle devam etti: 

“Daha işin başındayız. Şu anda hazırlık safhasındayız. Bundan sonra Avusturya Insburg’da 23 Temmuz’da kampa gireceğiz. Orada gerek fiziksel ve gerek taktik anlamında üstüne koyacağımız bir çok çalışma yapacağız.”
 
Bu sezon ligin şakaya gelir tarafı olmadığını vurgulayan Hikmet Karaman, açıklamasını şöyle sürdürdü: 
“Ligdeki takımlar, iyi transfer yapıyor. İşi azıcık gevşek tutarsanız kendinizi hiç ummadığınız yerde bulursunuz. Hepimiz için geçerli. Kasımpaşa’ya bakıyorsunuz iyi transferler yapıyor. Elazığspor üstüne koyuyor. Lige çıkan takımlardan biri, bugüne kadar şöyle bir baktığınızda ligden düşmüş. Ama şimdi çıkan takımlar daha başarılı ve bilinçli.
Onun dışında Kayserispor, Bursaspor, Gençlerbirliği, Orduspor dahil herkes iyi takım kurma transfer peşinde.” 
Büyük takımların yaptıkları çalışmalara da değinen Hikmet Karaman, bu konuda şunları söyledi: 
“Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne hazırlık yapıyor. Fenerbahçe’de öyle. Her ne kadar gençleştirme yapsa bile Beşiktaş, Beşiktaş’tır. Ligin önemli takımlarındandır. Trabzonspor’da keza öyle. Beşiktaş’ın başına gelen Samet hoca da ligi iyi tanıyan, Beşiktaş camiasından çıkan isim. Kendisine ve kulübüne yararlı olacak.” 

Gaziantepspor olarak eksikliklerini gidermek istediklerini belirten Karaman, son olarak şöyle dedi: 
“Takımı görelim, bu takım, şunu yapabilir diyelim. Geçen yıl başarılı çıkış yakaladık. Kaybettiğimiz oyuncuların yerini doldurmak istiyoruz. Büyük hedefler söylemek istemiyorum. Futbolda söz sahibi olmak istiyorum. Bunun için önce elindeki meteryal iyi olacak. Sonra çok çalışacağız.” 

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER