17 Nisan 2024 Çarşamba

Yobo’da anlaşma sağlandı

Fenerbahçe yönetimin ısrarlı tutumlarının ardından Everton yönetiminin geri adım attığı ve tarafların 2.5 milyon Sterlin’de anlaştığı öğrenildi.

Haftalar süren pazarlıklar sonrasında kadrosuna katmak istediği Steven Pienaar için Yobo‘yu satmayı kabul eden Everton yönetiminin sarı lacivertlilere oyuncu ile görüşme onayı verdikleri ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl aldığı ücrete zam isteyen Nijeryalı futbolcu ile anlaşılmasının ardından bu transferin açıklanacağı bildirildi.

Liverpool şehri gazetelerinden Liverpoolecho gazetesi haberi okuyucularına duyururken, Yobo’nun Avusturya’da kamp yapan Fenerbahçe kafilesine İstanbul’da katılacağını yazdı.

Son iki sezondur Fenerbahçe formasını kiralık olarak giyen Yobo’nun hem takımı ve Türkiye ligini yakından tanıması, hem de sarı lacivertlilerin ilgilendiği defans oyuncularının yüksek maliyetleri nedeniyle tercih edildiği öğrenildi.

Savunmanın dışında bir de orta saha oyuncusu alacak olan Fenerbahçe yönetiminin bu konuda aceleci olmadığı ve takıma maksimum katkıyı sağlayacak nokta bir transfer gerçekleştirmeyi planladığı bildirildi.

Kaynak: Lig TV

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER