28 Mart 2024 Perşembe

Spartak Moskova Melo’yu yalanladı

Spartak Moskova Teknik Direktörü Unai Emery, Felipe Melo ile ilgilendikleri yönünde çıkan haberleri yalanlayarak, Brezilyalı oyuncunun istediği maaşı karşılayabilecek durumda olmadıklarını söyledi.

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray’da kiralık olarak geçiren Melo’nun sarı-kırmızılı kulüple Juventus’un anlaşması halinde önümüzdeki sezon da Galatasaray forması giymesi bekleniyordu. Ancak görüşmelere çıkmaza girdi.

Melo yarışına Spartak Moskova’nın da dahil olduğu yönünde çıkan haberlere rağmen Emery, Almeira’yı çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Melo’nun Moskova’ya gelme ihtimali olmadığını kaydetti.

Tuttojuve.com’a transferle ilgili görüşlerini paylaşan Emery, “Bu bir yalan. Spartak Moskova’nın Melo ile ilgilendiği haberlerini kesinlikle yalanlıyorum. Ona istediği miktarda maaşı vermeyi garanti edemeyiz. Onu iyi tanıyorum ve iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. Fakat Spartak bu miktarda maaşı ödeyemeyeceği için, konu kapanmıştır. Lionel Messi de olsa aynı fikirde olacaktım. Onu da beğeniyorum ancak mantıklı bir transfer değil.” dedi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER