29 Mart 2024 Cuma

Kaka, Milan’a geri dönüyor

Milan geçtiğimiz günlerde Ibrahimovic ve Thiago Silva gibi iki önemli yıldızını satınca taraftarının büyük tepkisini çekmişti.

Kulübü tepki mailleri atan kırmızı siyahlı taraftarlar kombineleri iade etmek için mahkemeye dava açmıştı. Taraftarının tepkisini biraz olsun dindirmek isteyen Milan yönetimi önemli bir transfer imza atmak üzere.

Rossoneri, Real Madrid’de forma giyen eski oyuncusu Kaka‘yı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. İspanyol devinde düzenli olarak 11 şansı bulamayan Kaka için Milan’ın 10.5 milyon avro bonservis bedeli teklif ettiği ancak Real yönetiminin bu rakamı kabul etmediği iddia edildi.

La Gazzetta dello Sport’un haberine göre Real Madrid’in cevabı 20 milyon avronun üstüne çıkınca İtalyan tarafı Kaka’yı bir yıllığına kiralama yoluna gitmek istedi.

Milan CEO’su Adriano Galliani de , Real Madrid’den ayrılması gündemde olan eski oyuncuları Kaka’nın geri dönebileceğini söylerek olası transferi doğrulamıştı.

2009 yılında Milan’dan Real Madrid’e 70 milyon avroya yakın bir bonservis bedeliyle transfer olan Sambacı, Madrid’de 1 La Liga 1 de İspanya Kral Kupası şampiyonluğu yaşadı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER