29 Mart 2024 Cuma

Batuhan yeni Burak olur mu?

Trabzonspor, Burak Yılmaz’ın takımdan ayrılmasından sonra hal agolcü transferini gerçekleştiremedi. Şuan için en büyük aday Eskişehirspor’lu Batuhan Karadeniz.

2010 yılında Burak Yılmaz’ı da Eskişehirspor’dan transfer eden Trabzonspor’un hayalindeki yeni Burak Yılmaz yine Eskişehirspor’lu Batuhan Karadeniz.

Eskişehirspor’da Ersun Yanal ile yaşadığı tartışma sonrasında kadro dışı bırakılan 22 yaşındaki golcüye Şenol Güneş’ten onay çıktı. Usta hoca, daha önceki vukuatları nedeniyle temkinli yaklaşılan Batuhan hakkında “Ben onu adam ederim. Alıp faydalanabiliriz” şeklinde rapor verince yönetim harekete geçti. Bordo-mavililerin Eskişehir yönetimiyle temasa geçtiği öğrenildi.

‘Buraya kadarmış’ diye tweet attı
Eskişehirspor kulübü tarafından kadro dışı bırakılıp, satış listesine konan Batuhan Karadeniz, twitter hesabından “Buraya kadarmış” yazarak kırmızı-siyahlı kulüpteki kariyerini noktaladığını açıkladı. Altyapı tesislerinde çalışan genç yıldız, satışı konusunda kulübünden anlayış beklediğini de söyledi. Eskişehir ile UEFA Avrupa Ligi maçına çıkan Batuhan Karadeniz Trabzonspor’a transfer olursa, Fırtına’nın Avrupa Ligi’ndeki grup maçlarında görev alabilir.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER