24 Nisan 2024 Çarşamba

Romanya’da işimiz zor

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında kendi sahasında Vaslui ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’nin 8 Ağustos Çarşamba günü Romanya’da yapılacak rövanş maçında işi zor.

Romanya’da 10 yıl önce kurulan ve son 5 sezondur Avrupa kupalarında mücadele eden Vaslui, evinde oynadığı 11 Avrupa maçında da yenilgi yüzü görmedi.

Rumen temsilcisi, 11 maçta 6 galibiyet alırken, 5 maçtan da  beraberlikle ayrıldı.
Tur atlamasına 0-0 beraberlik bile yetiyor
Karşılaşma 1-1 berabere biterse uzayacak, 2-2 ve üzeri gollü beraberliklerde ise Fenerbahçe turu geçecek.
Vaslui, daha önce Avrupa kupalarında aldığı 5 beraberliğin 3’ünü 0-0’lık sonuçla elde etti. Bir kez 1-1 berabere kalan Rumen temsilcisi, bir kez de 2-2’lik sonuçla sahadan ayrıldı.

Tarihinde ikinci kez Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu oynayan Vaslui, katıldığı ilk Şampiyonlar Ligi elemesinde geçen sezon 3. ön eleme turunda Hollanda’nın Twente takımına deplasmanda 2-0 yenilirken, kendi sahasında 0-0 berabere kalınca turu geçememişti.

Fenerbahçe’nin deplasman karnesi iyi değil
Vaslui karşısında kendi sahasındaki ilk maçta avantajlı bir skor elde edemeyen Fenerbahçe’nin ise Avrupa kupalarında deplasman maçlarındaki karnesi iyi değil.
Avrupa arenasında bugüne dek 85 deplasman maçına çıkan sarı-lacivertliler, 17 galibiyet, 15 beraberlik, 53 yenilgi aldı.  

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ