20 Nisan 2024 Cumartesi

Alex’ten şok sözler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spartak Moskova karşısına sürdüğü 11’de savunmayı ön planda tuttu. Bu taktiğin gereği olarak kaptan Alex’i yedek kulübesine oturtan Kocaman, Krasic gibi yıldızlarına da 11’de görev vermedi.

Gökhan Gönül’ün takıma katılmasının ardından Orhan Şam kendini kenarda bulurken, savunmanın önünde kesici olarak Selçuk Şahin-Mehmet Topal ikilisi tercih edildi. Sol açık olarak Sow’u düşünen Kocaman, Kuyt’ı ise tek forvet olarak sahaya sürdü. Sarı-lacivertlilerin hocası, Semih’i 18 kişilik kadroya bile almazken, tercihini Bienvenu’den yana kullandı.

Aykut Kocaman’ın taktik tercihinde ilk 11’de yer alamayan Alex de Souza bundan hiç memnun kalmadı. Kaptan, ısınmaya bile çıkmazken, yedek bankına geldiğinde oldukça düşünceli ve sinirli olması dikkatlerden kaçmadı. İkinci yarıda Krasiç, Caner ve Bienvenu’ye şans tanıyan Aykut Kocaman’ın 90 dakika yedek beklettiği Alex maçtan sonra twitter’dan sarı-lacivertli teknik adama şok sözlerle yüklendi.

Brezilyalı bir vatandaşıyla sohbet eden tecrübeli futbolcu, maçta yedek kalmasyla ilgili soruya, “Bir gün sana anlatırım. Tek kelimeyle açıklamak gerekirse kıskançlık! Neden beni yedeğe çekti anlamadım. Zamanla hikayenin tamamını sana anlatırım” ifadelerini kullandı.

TWEETİ SİLDİ

Brezilyalı yıldız gelen tepkiler üzerine attığı tweeti sildi ve “Hocanın kararlarına hep saygılıyım ve hiç sorgulamadım. Her şeyden önemli olan kulüp ve hedefleridir” yazdı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER