29 Mart 2024 Cuma

Chelsea zorlansada kazandı

İngiltere Premier Lig’de Stamford Bridge’de Reading‘i konuk eden Chelsea, oldukça zorlandığı mücadeleden 4-2 galip ayrılmayı başardı.

Yeni transferi Hazard’ın düşürülmesi ile kazanılan penaltı sonrası 18. dakikada Lampard ile öne geçen ‘Maviler’, 25. dakikada Pogrebnyak’ın golüne engel olamadı ve karşılaşmada denge sağlandı. 29. dakikada Guthrie’nin uzaktan çektiği sert şut, Cech’in büyük hatası sonucu ağlarla buluştu ve Reading soyunma odasına 2-1 önde girdi. 

İkinci yarıda rakip yarı alanda daha etkili olan Chelsea, Oscar ve Sturridge’in de oyuna girmesi ile tüm hatları ile saldırmaya başladı. Yıldızlarla dolu hücum hattının başaramadığını 59. dakikada stoper Cahill başardı. Uzaktan vurduğu şutla kaleci Federici’yi avlayan Cahill, karşılaşmanın tekrar dengelenmesini sağladı. Hücumlarını sıklaştıran Chelsea, Torres’in 81. dakikada ofsayttan attığı golle tekrar öne geçmeyi başardı. Mücadelenin son dakikasında kullanılan korner atışında ileri çıkan Federici’nin yokluğunu iyi değerlendiren ev sahibi ekip, Hazard’ın getirdiği topta Ivanaovic’in boş kaleye attığı golle karşılaşmayı 4-2 galip tamamlamayı başardı.   

Reading’de Türk asıllı futbolcu Jem Karacan 71 dakika sahada kaldı ve mücadeleci oyunu ile göz doldurdu. 

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER