24 Nisan 2024 Çarşamba

Kurtar gitti Özdemir geldi

Adana Demirspor‘dan yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Güvenç Kurtar‘ın, yazılı açıklamaya yaparak görevinden istifa ettiği duyuruldu.

Adana Demirspor’a takımı Süper Lig’e taşımak için geldiğini anlatan Kurtar, açıklamasında, ”Ancak bu takımı hedefe götürecek heyecan ve düşünceye sahip olmakla birlikte, taraftarların yönetime ve bana karşı aldığı negatif tavırlar neticesinde, bu sabrı ve desteği bize göstermeyeceği, aynı zamanda Adana’da huzurlu ve sağlıklı çalışma ortamı bulamayacağımız gerçeği neticesinde, takımdan ayrılmaya karar verdim” ifadesini kullandı.

Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü İzzettin Turgut ise, kulübün menfaatleri doğrultusunda teknik direktör değişikliği yaşandığını belirtti.

Karşılıklı anlaşarak Güvenç Kurtar ve ekibiyle yolların ayrıldığını ifade eden Turgut, şunları kaydetti:

”Bu ayrılıktan dolayı Güvenç hoca ve ekibine herhangi bir tazminat ödenmemiştir. Yönetim kurulu olarak Güvenç hoca ve ekibine bundan sonraki futbol yaşantılarında başarılar dileriz. Kulübümüzde yeni teknik direktörlük görevine Osman Özdemir ve ekibi getirilmiştir. Hocamız Osman Özdemir ve ekibi bugün Bolu’da takımımızın kampına katılacak, yarın oynayacağımız Bolu maçında görevinin başında bulunacaktır.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ