19 Nisan 2024 Cuma

Herkes gider ama Fenerbahçe kalır

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantepspor maçı öncesi hocasını eleştiren Alex de Souza‘yı sert sözlerle eleştirdi. Maç sonunda alışık olmadık bir şekilde canlı yayına katılan Yıldırım, “İlginç bir şey yok. Tribünde organize şekilde olayların olduğunu gözlemledim. 12 aydır buralarda değildim biliyorsunuz. Her şey olabilir ancak her olayın da bir çözümü vardır. Burası Fenerbahçe Spor Kulübü’dür. Kimsenin zarar vermeye çalışmasına göz yumamam” diye konuştu.

KALMASINI SAĞLADIM
Maçta tribünlerin “Aykut söyle, Alex nerede” tezahüratları üzerine bizzat anons yapan ve “Sadece takımınızı destekleyin” diyen Yıldırım, twitter’dan mesaj atan Brezilyalıyı da sert sözlerle hedef aldı: “4 yıl önce tribünler yuhaladığı zaman kalktım alkışladım, kalmasını sağladım. Twitter’dan yönetime, hocasına öyle şeyler yazılmaz. Kimse F.Bahçe’nin üzerinde değildir, ben dahil. Herkes gider, F.Bahçe kalır. Burası yeniçeri ocağı değil. O şekilde tezahürat yapılınca sahanın içindeki oyuncular maça konsantre olamıyor. Alex’i kulübe çağırdım, konuşacağım kendisiyle.”

CANIMI BİLE VERİRİM
Aziz Yıldırım açıklamalarına şöyle devam etti: “Muhalif diye gözüken, ancak tek amaçları zarar vermek olan bazı sarhoş insanlar var. Fenerbahçe için canımı veririm. Hepimiz Fenerbahçe’yiz. Herkes gider Fenerbahçe kalır. Ben 3 sene daha buradayım başıma bir şey gelmezse. Ben olduğum sürece de Aykut Kocaman ve ekibi kalacak.”

İKİ BÜYÜK PROJEM VAR
Kulübe nifak tohumları sokmaya çalışanlar olduğunu kaydeden Fenerbahçe Başkanı, “Beni soyunma odasına, aşağıya indirmesinler.
Kimse Fenerbahçe’den büyük değildir. Büyük Fenerbahçe’yi büyüteceğiz. Kimsenin adını duymadığı iki proje açıklayacağım. Bugün gelen tüm bayanlara, çocuklara, gecenin bu saatine kadar bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

SAHADA ATEŞİ YAKTI
G.Antep maçı kadrosuna alınmayan Alex maç öncesi sahaya inerek tribünlere oynadı! Takım ısınırken oğlu Felipe ile birlikte yedek kulübesi önünde bir süre duran Alex, kadın taraftarların kendisine yönelik tezahüratları üzerine tribünlere dönerek el salladı.

TAKTİK GEREĞİ DEĞİL
Kocaman, maç öncesi yaptığı açıklamada, Alex konusuna açıklık getirdi. Kocaman, “İdari mi, yoksa taktiksel bir karar mı?” sorusuna, “Taktik gereği değil, tamamen duruma ait bir karar bu” cevabını verdi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER