26 Nisan 2024 Cuma

Samsunspor’da Besim Durmuş dönemi

PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor’da teknik direktör Erhan Altın’ın istifa etmesinin ardından yönetimin görüştüğü Kartalspor’un eski Teknik Direktörü Besim Durmuş ile basın önünde resmi sözleşme imzaladı.

Nuri Asan Tesisleri’nde Samsunspor Başkanı Emin Kar ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Besim Durmuş 1,5 yıllığına sözleşme imzaladı. Samsunspor’da birlikte oynadıkları Besim Durmuş’u Samsun camiasının yakından tanıdığını söyleyen Başkan Emin Kar, “Bizim kulübün yetiştirdiği Besim hoca ile ilk görüştüğümüzde karşılık beklemeksizin kısa süreli bir konuşmanın ardından çok heyecanlı olduğunu gördük” dedi.

Futbola başladığı yer olan Samsunspor’a dönüp hizmet edecek olmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Besim Durmuş, müthiş bir taraftar desteği olan genç ve dinamik oyuncularla Samsunspor’u hak ettiği yere taşımak için varını yoğunu ortaya koyacağını kaydetti.

Takımdaki ilk hedefinin 12 maçta alınan 9 beraberlik sonrası galip gelmenin yollarını arayacaklarını sözlerine ekleyen Durmuş, “Özellikle öne geçilen durumlarda avantajın korunması için gerekli hamleleri yapacağız” diye konuştu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ