26 Nisan 2024 Cuma

Trabzon, Burak’tan yine kazanacak

Sezon başında sözleşmesinde yazan madde gereği 5 milyon Euro’ya Galatasaray’a giden Burak Yılmaz Trabzon’a yine kazandıracak.

Sarı-Kırmızılı forma ile harikalar yaratan ve Avrupa’yı peşine takan Burak Yılmaz’ın yüzde 25’lik hakkının Trabzonspor’da olduğu öğrenildi.

Trabzonspor’lu yöneticiler olayı doğrularken, 5 milyon Euro’ya Galatasaray’a giden Burak
Yılmaz’ın bundan sonraki satışından yüzde 25 pay alınması yönünde Sarı-Kırımızılı kurmaylardan taahhüt alındığını belirttiler.

Şu anda bonservis bedeli 25 milyon Euro seviyesinde olduğu belirtilen Burak Yılmaz, eğer bir takıma satılırsa, Trabzonspor’un kasasına 6 milyon 250 bin Euro civarında bir para girecek. Yani 5 milyon Euro’ya takımdan ayrılan yıldız forvet, Trabzonspor!a toplamda 11 milyon Euro’nun üstünde bir para kazandırmış olacak.

Burak Yılmaz’ın haklarının yüzde 25’inin Trabzonspor’a ait olduğu, Galatasaray kurmayları tarafından da doğrulandı. Burak’ın sezon sonunda elden çıkarılması durumunda en az 25 milyon Euro talep edecek olan Galatasaray, olası bir satıştan elde edecekleri paranın yüzde 25’ini Trabzonspor’a verecek.

Kaynak: HTSPOR

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ