26 Nisan 2024 Cuma

Yalçın Ayhan transferi iptal

Beşiktaş, İngiltere kampına katılan yeni transfer Yalçın Ayhan’dan vazgeçti. Yalçın Ayhan, İstanbul’a dönüyor.

Takımla birlikte İngiltere kampında bulunan kulüp yöneticisi Mete Vardar, yaptığı açıklamada “Daha önceki transfer komitesinin gündeminde olan bir futbolcuydu. İngiltere’ye görüşmeye geldi. Yapılmış bir anlaşma ve imzalanmış bir sözleşme yoktu. Önder Özen ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından ardından kamptan ayrıldı. Ne konuşulduğunu bilmiyorum” dedi.

Beşiktaş macerası yalnız 2 gün süren Yalçın Ayhan, kararın ardından DHA’ya açıklamalarda bulundu.

Ayhan, “Beşiktaş ile daha önceden protokol imzaladıklarını ve menajerinin de bilgisi dahilinde Beşiktaş’tan aldığı davet üzerine kampa katıldığını belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bu yaşananlar Beşiktaş gibi büyük bir camiaya yakışmadı. Ben buraya kendi kafama göre gelmedi. Onlardan aldığım davet üzerine Beşiktaşlı futbolcular ile birlikte geldim. Bu yaşananlara gerçekten hiç bir anlam veremiyorum. Şu an çok şaşırmış durumdayım. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Futbol hayatımda ilk defa böyle bir olay ile karşılaşıyorum. Beşiktaş ile anlaşmadan buraya kendi isteğim üzerine geldiğim söyleniyor, böyle bir şey yok. Benim geleceğimden haberleri vardı. Bu yaşananlara inanmak gerçekten zor. Neler olduğunu ben de anlayamadım. Türkiye’ye dönüp menajerim ile görüştükten sonra gerekli değerlendirmeyi yapacağım.”

Dünya futbol tarihi böyle bir fiyasko görmemiştir

Oyuncunun menajeri Haluk Canatar, yaptığı açıklamada, “Dünya futbol tarihi böyle bir fiyasko görmemiştir “dedi. Canatar’ın ifadeleri şöyle:

“Biz 1 ay önce Beşiktaş ile sözleşme imzaladık. Nevzat Demir Tesisleri’ni gezdik. Daha sonra kulüp Yalçın’ın İngiltere vizesini diğer futbolcular ile birlikte aldı. Aradan geçen dönemde transfer süreci uzamaya başlayınca rahatsız olamaya başladık ve sözleşmeyi feshetmek istedik. Ancak Beşiktaş yönetimi  izin vermedi. Yalçın’ın İngiltere kampına gideceğini ilettiler. Yalçın da pazartesi günü kampa katıldı” dedi.

ÇOK AYIP BİR DURUM
Haluk Canatar, Önder Özen’in kendisini aradığını ve başkan Fikret Orman’ın Yalçın transferinde vazgeçtiğini kendisine söylediğini ifade ederken, “Ben böyle bir olayı ilk kez yaşıyorum. Bir süre önce transferi istemediğimizi söylediğimizde bize izin vermeyenler, şimdi Yalçın’ın kamptan ayrılmasını istiyorlar. İmzaladığımız sözleşme ben de duruyor. İmzaların atıldığı gün başkan Orman, hayırlı olsun demişti. Şimdi karar değiştirdiler. Bu çok ayıp bir durum. Beşiktaş yönetimine hiç yakışmadı” şeklinde konuştu.

FİKRET ORMAN ÖZÜR DİLESİN
Haluk Canatar, yıllık 500 bin eurodan imzalanan iki yıllık sözleşme için şimdilik hukuki yollara başvurmayacaklarını söylerken, “Yalçın’ın ve benim şu an isteğimiz Fikret Orman’ın bizden özür dilemesidir. Yalçın bu şekilde davranılmayı hak etmedi” dedi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ