14 Nisan 2024 Pazar

Oyuncularımla gurur duyuyorum

Fenerbahçe haberleri – Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 45 dakika boyunca 10 kişiyle mücadele etmelerine rağmen sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldıkları Torku Konyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Konyaspor’un maça iyi başladığını ancak daha sonradan toparlandıklarını anlatan Kartal, “Konyaspor oyuna bizden daha iyi başladı ama biz golü bulunca daha iyi oynamaya başladık. Ondan sonra bir penaltı, ardından anlayamadığımız bir şekilde gelen kırmızı kartla ortam gelişti. Soyunma odasında oyuncularımla bir toplantı yaptım ve onlara 10 kişi olsak da Fenerbahçe’ye yakışan bir ruhla sahaya çıkıp galibiyeti almamız gerektiğini söyledim. Hep beraber bu ruhu ikinci devrede Konyaspor’a hissettirdik. İyi mücadele ettik.” dedi.

Maç sonunda bazı oyuncuların sarf ettikleri efor yüzünden ayaklarına kramp girdiğini belirten Kartal, şöyle devam etti: “Sahada birkaç oyuncumun maçtan sonra ayaklarına kramp girdi. Bu oyuncular varsa Fenerbahçe bu sene de şampiyonluğun en önemli adaylarından birisi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Onlara her şeyin en iyisi, en güzeli yakışır. Onlarla ne kadar gurur duysam azdır. Bu galibiyet bize inanan tüm taraftarımıza bayram hediyesi olsun.”

Kartal, Galatasaray maçı öncesi girecekleri milli maç arasının kendilerine nefes aldıracağını ve sakat oyuncuların da düzelme fırsatı bulacağını belirtti.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER