25 Nisan 2024 Perşembe

Son dakika Beşiktaş haberleri 28.05.2015

Son dakika Beşiktaş haberleri. Yeni Teknik direktör kim olacak, başkan adayları kimler, ligin son haftasında kimler forma giyemeyecek…
Yeni teknik direktör adayı

Beşiktaş kulübü baş­kanı Fik­ret Or­ma­n’­ın ro­ta­sı­nı Fran­sa­’ya çe­vir­di­ği ve Lil­le ta­kı­mı­nı ça­lış­tı­ran Re­ne Gi­rar­d için temas kurduğu iddia edildi.

­Beşiktaş’ın eze­li ra­ki­bi Fe­ner­bah­çe ile bir­lik­te gün­de­min­de olan Porte­kiz­li ho­ca Jor­ge Je­su­s’­un me­na­je­ri­nin Jor­ge Men­des ol­ma­sı ne­de­niy­le ve­to ye­di­ği ve teknik direktör adayları arasından çıkarıldığı öğrenildi.

Şampiyonluk yaşamış hoca gelecek

Başkan Fikret Orman’ın, “Bilic takımı bir düzeye getirdi ama başarı şampiyonluk. Bundan sonra şampiyonluk yaşamış teknik adamlara yöneleceğiz. Gelecek yıl yeni stadımızda kariyerli ve kendisini kanıtlamış bir teknik adamla çalışacağız” dediği öğrenildi.

Serdal Adalı adaylığa yeşil ışık yaktı

Beşiktaş’ta seçim kararının alınması, kulisleri hareketlendirdi. Eski yönetici Serdal Adalı, adaylık konusuna sıcak baktığını ifade etti. Adalı, “Mevcut bir başkan ve yönetim varken çıkıp ben adayım demek etik bir davranış olmaz. Fikret Orman yönetimi toplansın, konuşsunlar, bir karar alsınlar. Biz de çıkacak karara göre tavrımızı belirleriz” diye konuştu.

Gençlerbirliği maçı hazırlıkları Bilic ile devam ediyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman ile devam etti.

Antrenmana Avusturya’da olan Veli Kavlak, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde MR çekilen ve sağ üst adalesine darbeye bağlı kanama ve ödem olan Jose Sosa ile bireysel çalışan Tolga Zengin, Ramon Motta, Atiba Hutchinson, Demba Ba, İsmail Köybaşı ve Gökhan Töre katılmadı. Olcay Şahan takımla birlikte çalıştı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ