26 Nisan 2024 Cuma

Sakatlığım geçti

Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan “Günün Röportajı” programına konuk olan Serdar Kesimal, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Herkesin Kurban Bayramı’nı kutlayarak söze başlayan Serdar Kesimal, bayramda İstanbul’da olduğunu ve bireysel çalışmalarına devam ettiğini ifade etti. Hedefleri ile ilgili soru üzerine Serdar, “Öncelikli hedefim Fenerbahçe’de kalıcı olmak. Tabii ki ondan sonra A Milli Takım’a faydalı olabilmek. Önüme uçuk hedefler koymayı sevmiyorum. Gerçekçiyim. Birinci adımı atmadan ikinci adımı düşünmüyorum. Adım adım düşünüyorum ve ilk hedefim Fenerbahçe’de kalıcı olmak ve takıma faydalı olmak” dedi.

Genç yaşlarda buralara gelmesi ile ilgili içinse Serdar, “Çok genç yaşta buralara geldiğimi düşünmüyorum. 22 yaş çok genç bir yaş da değil bence. Maalesef Türkiye’de 24-25-26 yaş oyuncular genç oluyor ama ben o düşüncede değilim. 2 sene önce Köln’ün alt yapısında iken 2 sene sonra Fenerbahçe’deyim. Bunu da çok çalışmaya bağlıyorum. Disiplinli olmama bağlıyorum. Böyle devam etmesi içinde elinden geleni yapıyorum” diye konuştu.

Geçen sene en çekindiği oyuncuların Niang ve Alex olduğunu ifade eden Serdar, sakalı ile ilgili gelen sorular üzerine de, “Ben de sıkıldım sakallardan. İlk oynadığım maç sonrası keseceğim” yanıtını verdi.

Sivas maçını bir kaza maçı olarak gördüklerini söyleyen Serdar, “Çok yoğun bir maç trafiğinden geçtik. Beşiktaş ve Karabükspor maçlarına çok üstün bir efor sarf ettik. Türkiye’de 3 günde bir maç oynamaya alışkın değiliz ama alışmamız gerekiyor. Ben açıkçası takımı yorgun gördüm. Bu çok doğal. Sivasspor da iyi bir takım. Bunu çok problem haline getirmeye gerek. Sezon sonunda hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum.10 günlük ara bize çok iyi gelecek. Hedefimizden şaşmadık. Hedefimize emin adımlarla yürüyoruz” şeklinde konuştu.

Stoper olarak Barcelona’dan Pique ile Chelsea’den Alex’i çok beğendiğini söyleyen Serdar, “Benim kendime örnek aldığım oyuncular bunlar. Pique’nin topu oyuna sokmasına ve tekniğine hayranım. Alex’in de pozisyon alışına hayranım. Bu iki oyuncuyu kendime örnek alıyorum. Oyun tarzımı Pique’ye benzetmeye çalışıyorum. Onu kendime örnek alıyorum. Dünyanın en iyisi ise Messi” dedi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ