19 Nisan 2024 Cuma

Kamil Grosicki Galatasaray flörtü

Orta alana çabuk, adam eksiltebilen, yaratıcı bir futbolcu alınmasını isteyen Terim’in yönetimle yaptığı toplantıda Sivassporlu Kamil Grosicki’nin ismini verdiği ortaya çıktı. Polonyalı yıldızın özellikle Fenerbahçe maçındaki futbolundan çok etkilenen Terim’in Grosicki için, “Alırsak çok iyi olur” ifadesini kullandığı belirlendi.

Hayalim G.Saray

Geçen sezon da sarı-kırmızılı takım ile ismi anılmasına rağmen Sivas’a giden 23 yaşındaki Polonyalı oyuncu, “Milli Takım’a gündemde olamadığım için seçilemiyorum. İstanbul’da olsam hem performansım artar hem de göz önünde olurum. Fatih Terim’in çalıştırdığı bir takımda olmak da bana gurur verir” diyerek
şimdiden ara transfer için yeşil ışık yaktı.

Polonya’nın Wirtualna Polska gazetesine konuşan Kamil Grosicki, “Milli Takım hocası Francisek Smuda ile konuştum. Beni neden milli takıma almadığını sordum. Bana ‘Sivas’ta fazla göz önünde değilsin. Seni izleyemiyorum’ cevabı verdi. Zaman zaman G.Saray, Beşiktaş ve F.Bahçe ile ismim anılıyor ama bana teklif gelmedi. Elbette İstanbul’a gitmek isterim. Terim’in bir kutbu var. Onunla çalışmak bana bambaşka kapılar açabilir” diye konuştu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER