27 Nisan 2024 Cumartesi

Amrabat Galatasaray’da

Galatasaray, Amrabat transferinde mutlu sona ulaştı.

Galatasaray, Amrabat için Kayserispor’a 8.5M Euro + Ceyhun Gülselam’ı verecek. Amrabat ise 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve genel menacer Süleyman Hurma, bugün 15:00’da İstanbul’da bir araya gelerek, kesin anlaşmaya vardı. Kayserispor’un Faslı futbolcusu Nordin Amrabat, önümüzdeki sezon Galatasaray’da forma giyecek

Galatasaray Spor Kulübü şuan sadece KAP’a görüşmelere başlandığını açıkladı ancak alınan bilgilere göre Galatasaray ve Kayserispor kulübü başkanı el sıkıştı.

Kap’a yapılan o açıklama;

Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat’ın kulübü Kayserispor Kulübü’nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Galatasaray resmi web sitesinden açıklama yaptı

Galatasaray Spor Kulübü ve Kayserispor Başkanları bugün bir araya gelerek iki kulüp arasındaki köklü dostluğun, geçmiş günlerde Nordin Amrabat transferiyle ilgili olarak yaşanan sorunlar dolayısıyla zedelenmemesi konusunda mutabakata varmışlar ve karşılıklı
iyi niyet göstergesi olarak bu transferi müspet neticelendirme konusunda anlaşmışlardır.

Maddi bazı detaylar dışındaki ana konularda karşılıklı anlaşmaya varılmış olup kati netice yakında kamuoyuna duyurulacaktır.

Saygılarımızla,

Amrabat Kimdir?

Amrabat, Kayserispor’da görev aldığı 2 sezonda lig ve kupa maçlarında rakip filelere, 41 maçta toplam 7 gol attı.

Doğum yeri Hollanda olan Fas uyruklu Amrabat, sarı-kırmızılı ekipte attığı gollerle ve oynadığı futbolla kısa zamanda taraftarın sevgilisi haline geldi.

Türkiye’de oynadığı maçlarda sadece bir kez kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Amrabat, 15 karşılaşmada da sarı kart gördü.

39 maçta ilk 11’de sahaya çıkan Amrabat, yeni takımı Galatasaray’a karşı 3 maçta forma giyerken, bu karşılaşmalarda gol atamadı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ