29 Mart 2024 Cuma

Şampiyonlar Ligi 11’i önce Antalya’da

Spor Toto Süper Lig‘in 4. haftasında Medical Park Antalyaspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Galatasaray‘da teknik direktör Fatih Terim ilk 11’ini şekillendirmeye başladı.

Kalede eldivenleri her zamanki gibi Muslera’ya teslim edecek olan tecrübeli teknik adam, en büyük sıkıntıyı savunma kurgusunu oluşturmakta çekiyor. Hafif sakatlıkları bulunan Dany ve Hakan Balta’nın durumu belirsizliğini korurken;

Fatih Terim’in özellikle Hakan Balta’nın maça yetiştirilmesini istediği belirtildi.

Manchester United provası yapmak isteyen ve Old Trafford’a çıkartacağı 11’i denemek isteyen Terim’in, Brezilyalı savunmacı Cris’i takıma adapte olması için ilk 11’de sahaya sürmesine kesin gözüyle bakılıyor. Hakan Balta’nın karşılaşmaya yetişememesi durumunda ise hazırlık maçlarında formsuz bir görüntü çizen Çağlar Birinci, Terim’in tek alternatifi olacak. Semih ve Eboue ise her zamanki gibi savunma dörtlüsünü tamamlayan isimler olacaklar.

Orta sahada Melo-Selçuk ikilisini bozmayacak olan Terim, formsuz görüntüsüne karşın sağ kanatta Hamit Altıntop’a görev verecek. Tecrübeli teknik adamın sol kanatta Emre Çolak ile Nordin Amrabat arasında bir kararsızlık yaşadığı ancak hazırlık maçlarında oldukça etkili bir performans sergileyen Amrabat’ı takıma monte etmek istediği öğrenildi.

İleri uçta sezon başından bu yana Elmander-Umut ikilisini kullanan Fatih Terim’in bu maçta Elmander’in yerine Burak Yılmaz’a şans verebileceği konuşuluyor. Beşiktaş maçında oyuna girdikten sonra bir penaltı yaptıran, Bursaspor karşısında ise sarı-kırmızılı formayla ilk golünü atan Burak’ı ödüllendirmek isteyen Terim’in İsveç Milli Takımı ile oynadığı karşılaşmalarda formsuz bir görüntü çizen Elmander’i yedek kulübesine çekebileceği iddia ediliyor.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER