29 Mart 2024 Cuma

İlk hedef Antalyaspor

Galatasaray‘da tüm ilginin Old Trafford’da oynanacak Manchester United karşılaşmasında yoğunlaşması üzerine Fatih Terim, oyuncularına dün önemli uyarılarda bulunarak ilk hedefin Antalyaspor olduğunu söyledi. 

Futbolculara Antalyaspor’a geçen sezon iki maçta da puan kaybettiklerini hatırlatan Terim, “Herkes Old Trafford’la Manchester karşılaşmasını konuşuyor. En önemli maç, ilk oynayacağımız maçtır. Zor bir rakibe karşı oynayacağız. Bugun kazandıktan sonra İngiltere’deki mücadeleyi düşünmeliyiz. Şampiyonlar Ligi arenası ve Manchester maçını beklediğinizi biliyorum ama önce Antalya karşılaşmasına odaklanıp galip gelmeliyiz. Old Trafford’da sahaya çıkmayı çok isteyen varsa, o formayı hak ettiğini Antalya karşısında ispatlamal.ı” dedi.

Fatih Terim’in Antalyaspor karşısında kadroda fazla bir değişiklik yapmayı düşünmediği, kasığındaki sakatlığı önemsiz olan Dany’nin kulübede oturacağı, Burak Yılmaz’ın ise ilk 11’de başlayıp formsuz Johan Elmander’in ise yedek soyunabileceği ifade edildi.

Terim, bugünkü mücadelede Ujfalusi’nin şok sakatlığı sonrası transferin son günü Lyon’dan kadroya katılan Brezilyalı yıldızı ilk 11’de oynatmayı planlıyor. Defansın sigortası konumundaki Ujfalusi’nin yokluğunda Cris’in göstereceği form, sonraki haftalar için de belirleyici olacak. Öte yandan Cris de Twitter sayfasında “Elimden geleni yapacağım. Antalya önünde yeni takımımla ilk resmi maça çıkıyorum.” diyerek karşılaşmada ilk 11’de olacağının sinyalini verdi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER