27 Mart 2024 Çarşamba

Galatasaray’da temizlik operasyonu

Galatasaray, 1461 Trabzon takımına Ziraat Türkiye Kupasında 2-1 yenilince teknik direktör Fatih Terim sinirinden adeta çılgına döndü.

Bu maçın yansımalarının Ocak ayında olacağını söyleyen Fatih Terim’in hedefinde Cris, Engin Baytar, Hamit Altıntop, Çağlar Birinci ve Sercan Yıldırım var.

Galatasaray’ın bu oyuncuları takasta kullanacağı iddia ediliyor.

1461 Trazon karşılaşmasının ardından soyunma odasına girmediğini söyleyen Fatih Terim şunları söyledi:

Bu sonucun yansımaları Fenerbahçe maçına olur mu diye soruyorsunuz. Hayır olmaz ama devre arasına olur. Muhakkak ki görev ne zaman verilirse verilsin, büyük takımlarda her oyuncu bunu layıkıyla yerine getirmek zorundadır. Bir devreyi topluyoruz çıkarıyoruz, sonra sezon sonuna bakıyoruz. Dolayısıyla her oyun, her saniye herkes için önemli bir veri.
 
Daha profesyonel davranmak gerekiyor. Bazı oyuncularımız daha canı gönülden oynamalıydı. Mesela son 20-30 dakikada bir arzu bir istek var ama bu baştan olmalıydı. Beni zaten tanıyorsunuz. Küçük görme gibi bir şey olmaz, işimi ciddi yaparım. Futbol da aynı hayat gibi ciddi bir oyun.
 
Bu maçla ilgili değil de genel olarak devre arasında bir tasarrufumuzun olacağını söylemiştim. Temmuzu beklemeye gerek yok. Bugün Galatasaray’da sadece oynamayanları değil de oynayan oyunculuarı da değerlendirmek gerek. Biraz realist olalım, çoğu futbolcu da takımda düzenli oynayan oyuncular. Biz Pazar gününe, ondan sonraki Trabzon maçına kadroyu zorlayabilecek performanslar beklerken böyle bir durumla karşılaştık. Bu benim için de sürpriz oldu. Yoksa 1461 Trabzon’a elenmezsin, bir tur sonra başkasına elenirsin.
 
Hep şunu söylüyorum; koşarsınız mücadele edersiniz, olmaz. Ama öyle bir ilk 70-75 dakika var ki, bize hiç yakışan bir tarz değil. Benim hiç alışık olduğum bir durum da değil. Eh, futbol böyle bir oyun da değil. Futbolda ciddiyeti koruyamazsanız birtakım hadiseler başınıza gelir. 1461 Trabzon’u tebrik ediyorum.
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER