Home Dünya’dan Futbol İtalya Ligi Kaka Milan’a gidiyor

Kaka Milan’a gidiyor

kaka-milan-a-gidiyor

Real madrid’de fazla forma şansı bulamayan Kaka, takımdan ayrılmak istiyor. Ancak bu hiç de kolay olmayacak. Zira İspanyol ekibi, 2009’da 68.5 milyon euroya transfer ettiği Kaka’yı elinden çıkarmak için en az 25 milyon euro talep ediyor.

Kısa süre önce transferin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğunu dile getiren Galliani, yaptığı iyimser açıklamalarla taraftarı sevindirdi.

Görüşmelerin sürdüğünü belirten Galliani, “Milan, Kaka ve Real Madrid bu transferin en kısa sürede tamamlanması için yoğun bir görüşme trafiği içinde. Çok kapsamlı bir anlaşma yapılacak. Bu nedenle çözüm bulmamız gereken çok sorun var. Ancak transferin bütün tarafları, gerekli fedakarlıkları yapmaya hazır” dedi.

Galliani “Bu transferin üç önemli ayağı var. Milan, Real Madrid ve Kaka. Üçümüz de iyi çalışırsak bu transfer gerçekleşebilir. Real Madrid satmak istiyor biz almak istiyoruz Kaka da ayrılmak istiyor. Ancak iş paraya geldiği zaman anlattığım kadar kolay değil. Belki de Kaka’yı transfer etmek yerine kiralama yoluna da gidebiliriz.” açıklamasını yaptı.

6 yıllık harika bir Milan dönemi sonrasında 2009’da Real Madrid’in yolunu tutan Breziilyalı orta saha oyuncusu, sakatlıklar nedeniyle istenen performansı bir türlü sergileyememişti.


Exit mobile version