25 Nisan 2024 Perşembe

Derbideki muhtemel 11’ler

Galatasaray – Beşiktaş derbisi muhtemel 11’leri

GALATASARAY

Muslera – Sabri – Semih – Dany – Riera – Hamit Altıntop – Selçuk İnan – Melo – Emre Çolak – Elmander – Umut

BEŞİKTAŞ

McGregor – Mehmet Akgün – Sivok – İbrahim – Gökhan Süzen – Necip – Veli – Fernandes – Hilbert – Olcay – Holosko

Hakem: Tolga Özkalfa
Saat: 19.00
Stat: Türk Telekom Arena

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, performans uzmanı Scott Piri’den gelen olan rapor doğrultusunda Sneijder‘i Beşiktaş karşısında kadroya aldı.

Beşiktaş’ta teknik direktör Samet Aybaba’nın hafta başında “Derbide zor oynar” dediği Fernandes, hazır duruma geldi ve ilk 11′e adını yazdırdı. Yeni transfer Dentinho ise yedek kulübesinde olacak.

Galatasaray-Beşiktaş derbisini yönetecek hakem Tolga Özkalfa, kariyerinde ilk kez bir derbide görev yapacak. Süper Lig’de 9. sezonunu geçiren 22 Şubat 1977 doğumlu İzmir bölgesi hakemi Tolga Özkalfa, bu sezon Beşiktaş’ın 2, Galatasaray’ın ise 1 resmi maçında düdük çaldı.

Galatasaray ile Beşiktaş arasında Süper Lig’de oynanan son 5 maçta 4 kez kendi kalesine gol atıldı. Geçen sezon oynanan maçlarda Semih Kaya (GS), Ujfalusi (GS) ve Almeida (BJK) kendi kalesine gol atarken bu sezonda Felipe Melo (GS) kendi kalesine gol kaydetti.

Beşiktaş ile Galatasaray arasında Süper Lig’de oynanan son 20 derbi maçında hakemler 11 kez penaltı kararı verdi. İki takımdan Galatasaray’a 7 kez, Beşiktaş’a 4 kez penaltı çalınırken Galatasaraylı oyuncular 7 penaltının 5’ini gole çevirdi, Beşiktaşlı oyuncular ise tüm penaltı atışlarını gol yaptı. İki takım arasında oynanan maçlarda son penaltı golünü bu sezon Selçuk İnan kaydetmişti.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ