25 Nisan 2024 Perşembe

Elazığ söktü aldı

Süper Lig’in 19. haftasında Sanica Boru Elazığspor deplasmanına konuk olan Trabzonspor sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Son 5 maçta 3. yenilgisini alan bordo-mavililer ligde 3 Aralık’tan beri galibiyet yaşayamadı.

16. dakikada duraklayan Sanica Boru Elazığspor defansı arasında topla buluşan Vittek, ceza alanı içinde kaleci Ivesa ile karşı karşıya kaldı. Ivesa, Vittek’in topa vurmasına fırsat vermeyerek ayaklarıyla topu uzaklaştırdı.

23’te bordo-beyazlı defansın arkasına atılan topla buluşan Adrian’ın ceza alanı içinden, yerden vuruşunda kaleci Ivesa topu ayakla uzaklaştırdı.

Hemen iki dakika sonra sol kanattan Olcan’ın ortasında, ceza alanı içindeki Mustafa’nın kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı.

32. dakikada ani gelişen Sanica Boru Elazığspor atağında Köksal, sağdan Adem’in koşu yoluna pas attı. Adem’in ceza alanına yerden ortasında Trabzonspor defansı topu uzaklaştırdı. Aynı dakikada gelişen bir başka Sanica Boru Elazığspor atağında Jervis’in sağdan ceza alanına ortasında tekrar Trabzonspor defansı topu uzaklaştırdı.

İlk yarının bitimine üç dakika sağ kanattan Emerson’u çalımlayarak ceza alanına giren Adem’in ortasında, Sinan’ın vole vuruşunda top ağlarla buluştu. Sanica Boru Elazığspor bu golle 1-0 öne geçti ve devrenin skorunu belirledi.

İkinci yarıya baskılı başlayan Trabzonspor Alanzinho etkili geldi.

52’de Olcan sol kanattan getirdiği topu Vittek’e aktardı. Vittek’in pasında Alanzinho müsait pozisyonda topu filelere gönderemedi.

60. dakikada ise Celutska ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan bordo-mavililer ataklarını sıklaştırırken savunmada açıklar da verdi.

79’da Elazığspor bir kez daha hızlı çıktı, Köksal topu önünde buldu. Oyuncunun şutunda Onur topa uzandı ancak kontrol edemedi: 2-0

Dakikalar 85’i gösterdiğinde ise sahneye bu kez Serdar Gürler çıktı. Şık bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere yollayan oyuncu farkı üçe çıkarttı: 3-0

90’da ise Sapara’nın frikikten şık golü, maçın skorunu belirledi: 3-1.

SB ELAZIĞSPOR-TRABZONSPOR

STAT: Atatürk
HAKEM: Halis Özkahya

SB ELAZIĞSPOR: İvesa, Adem, Bilica, Sedat, Orhan, Sane, M. Sarp, Köksal, Serdar, Sinan, Jervis
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural

TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Mustafa, Celustka, Emerson, Colman, Aykut (Dk. 46 Alanzinho), Halil, Adrian, Olcan, Vittek
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

KIRMIZI KART: 
Dk. 61 Celutska

GOLLER: Dk. 42 Sinan Kaloğlu; Dk.78 Köksal, Dk. 85 Serdar, Dk. 90 Sapara

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ