25 Nisan 2024 Perşembe

Eskişehir çok zorlandı

Spor Toto Süper Lig’de 19. haftanın kapanış mücadelesinde Eskişehirspor ile Orduspor karşılaştı. Atatürk Üniversitesi’nde oynanan mücadelede hızlı başladı. Ev sahibi ekip üst üste bulduğu pozisyonları değerlendiremezken hakem İlker Meral, korner atışı sırasında Ferhat Öztorun’un Necati Ateş’i düşürmesine penaltı kararı verdi. Ferhat bu pozisyonun ardından ikinci sarı kartını görerek oyundan atılırken penaltıyı kullanan Necati, topu Fornezzi’ye nişanladı.

İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta ikinci yarıda Kırmızı-Siyahlılar’ın yine üstünlüğü vardı. ‘Çanakkale geçilmez’i oynayan Orduspor defansı birçok pozisyonda başarılı olurken 87’de Eskişehirspor yine penaltı kazandı. Ceza sahasına giren Nuhiu, İbrahim Kaş’ın müdahalesiyle yerde kaldı. Yine penaltının başına geçen Necati Ateş bu sefer kaçırmadı Eskişehirspor’a 3 puanı getiren golü attı. Bu golün ardından gelişen bir atakta hakem İlker Meral’in faul vermesine sinirlenen İbrahim Kaş, itirazları sonucunda ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Eskişehirspor bu galibiyetle 5 maç sonra kazanarak puanını 28’e yükseltti ve 6. sıraya yerleşti. Orduspor ise kazanamama serisini 9’a çıkardı ve 21 puanla 14. sırada haftayı kapattı.

ESKİŞEHİRSPOR – ORDUSPOR

STAT: Eskişehir Atatürk
HAKEM: İlker Meral

ESKİŞEHİRSPOR : Boffin, Veysel, Servet, Diego, Dede, Alper, Causic, Hürriyet, Mehmet Güven, Erkan, Necati 
TEKNİK DİREKTÖR: 
Ersun Yanal

ORDUSPOR:
 Fornezzi, Garcia, İbrahim Kaş, Agustin, Ferhat, Müslüm, Nizamettin, Şamil, Umbides, Atila, Murat
TEKNİK DİREKTÖR: Hector Cuper

KIRMIZI KART: 
Dk. 20 Ferhat (Orduspor)

GOL: Dk. 87 Necati

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ