20 Nisan 2024 Cumartesi

Belhanda’yı İngilizler istiyor

Galatasaray’ın Faslı oyuncusu Amrabat, milli takımdan arkadaşı Belhanda’nın Fenerbahçe’ye transferi hakkında önemli açıklamalar yaptı. Belhanda’nın Fenerbahçe’ye çok sıcak baktığını ifade eden Amrabat, Faslı oyuncunun İngiltere’den de teklifler aldığını kaydetti. Amrabat ayrıca Sneijder ve Drogba ile birlikte Galatasaray’ın çok güçlendiğini belirtti.
 
Bu ya da benzeri bir konuda röportaj vermek istemediğini ifade eden Nordin, “Sadece şunu söyleyebilirim. Biz zaten güçlü bir takımdık; bundan böyle çok daha iyi bir takım haline geleceğiz. Wesley Sneijder ve Didier Drogba’nın transferleri fantastik. Gerçekten çok mutlu oldum. Wesley benim arkadaşım. Kendisi zaten Türkiye’yi, Türkler’i biliyordu. Uyum sorunu yaşayacağını hiç sanmıyorum. Ben de kendisine çok yardımcı olacağım. Bence çok başarılı olacağız” dedi. 
 
Fantastik transferler yaptık
 
Başarılı orta saha oyuncusu, “Galatasaray, bu transferlerle ligde seri bir şampiyonluk süreci yaşar mı?” sorusuna, “İnşallah, tek temennimiz bu. Çok çalışmalıyız. Maçlar sahada kazanılıyor. Ben de çok arzuluyum. Şampiyonlar Ligi’nde artık daha iddialıyız. Ben Güney Afrika’dan hazır geldim. Fatih hocam uygun görürse Bursaspor maçında oynayabilirim” dedi.  
 
Ona İstanbul’u anlattım
 
Fas Milli Takımı’nın elenmesinden sonra bu sabah İstanbul’a dönen başarılı futbolcu, milli takım kampında oda arkadaşı olan Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki Belhanda için ise “Ona İstanbul’un ne kadar güzel bir şehir olduğunu anlattım. ‘Türkiye’deki lig yarışı çok heyecanlı. Türkiye fantastik bir ülke ve çok önemli bir futbol atmosferi var’ dedim. Belhanda da aynı şekilde düşünüyor. Türkiye’nin müslüman bir ülke olması da onun kararı üzerinde çok etkili. Türkiye’de mutlu olabileceğine inanıyor. Ayrıca Türk taraftarların çoşkusu, Fransa’dakinden çok daha üst düzeyde. Bu da onu heyacanlandırdı” dedi.  
 
İngiltere’den de teklifler var
 
Nordin Ambrabat, “Belhanda bana Fenerbahçe’nin kendisi için çok iyi bir teklif verdiğini ve bundan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Fakat kulüpler düzeyinde anlaşma sağlanamamış. Son konuşmamızda ‘İnan ne olacağını bilmiyorum’ dedi. Durum karışık. O da ne olacağını bilmiyor. Ama Türkiye’yle ilgili düşüncesi son derece pozitif; fakat İngiltere’den de teklifler aldı. Hangi takım olduğunu bilmiyorum; ama bu tekliflerin ciddi olduğunu söyledi” diyerek sözlerini noktaladı.
 
Kaynak: Radyospor
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER