28 Mart 2024 Perşembe

Demirören hibe etmeyecek

Mali kongrede Demirören Yönetimi’nin ibra edilmemesi sonrasında ortalık iyice karıştı. Beşiktaşlı üyelere mahkeme yolu açılırken, gözler eski başkan Yıldırım Demirören’e çevrildi.

Kulüpten 103 milyon TL alacağı olan Demirören, üyelerin kendisini ibra etmemesine  sinirlenerek yönetime veryansın etti. “İsterseniz mahkemeye gidin” diyen eski başkan, “Bu yapılanları hak etmedim. Günü gelmesine karşın 2 senedi de tahsilata vermedim. Ama alacaklarımı bırakmayacağım” ifadesini kullandı. Yaklaşık 600 üyenin oy çokluğuyla aldığı kararın ardından Demirören Yönetimi’ni ibra etmezken, Fikret Orman da eski başkanı kast ederek “O’na yakışan alacaklarından vazgeçmesidir” diye konuşmuştu.

Alınan karar sonrası oldukça sinirlenen eski başkan, “Ellerinden geleni yapsınlar. İster mahkemeye, isterlerse Disiplin Kurulu’na versinler. Hesap vermeye hazırım. Tarihi süreçte ne olacağını hep birlikte bekleyip göreceğiz” diyerek tepkisini ortaya koydu. Beşiktaş Yönetimi’nin 1 aylık süreç içerisinde Sulh Hukuk Mahkemesi’ne giderek, 5 yıl geriye dönük olacak şekilde eski yönetime soruşturma açılması için başvurma hakkı bulunuyor. Ancak alınan bilgilere göre, yönetimin elinde herhangi bir delil yoksa, ibra edilmeme, şekli bir durumun ötesine geçmeyecek.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER