25 Nisan 2024 Perşembe

Hocamıza haksızlık yapıldı

Selçuk İnan ve Burak Yılmaz teknik direktör Fatih Terim’in Orduspor maçında haksız yere oyundan atıldığını belirtirken, Burak Yılmaz kendilerini motive eden olayın Fatih Terim’in atılmasının değil, ona yapılan haksızlığın olduğunu söyledi.

Ligde yakaladıkları seriyi devam ettirmek zorunda olduklarını belirten Selçuk, “Artık ligin sonları yaklaşıyor. Telfisi olmayan maçlar oynuyoruz. Takımın performansınından da kendi performansımdan da oldukça memnunum. Bu şekilde devam edip sezon sonunda yeniden mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.

HOCAMIZIN NEDEN ATILDIĞINI ANLAYAMADIK
Teknik direktör Fatih Terim’in Orduspor maçında haksız bir şekilde atıldığına dikkat çeken Selçuk, “Söylenen hakaretler, yerli yersiz ve hepsi de yalandı. Çünkü ben de hocanın yanındaydım. Açıkçası hocanın neden atıldığını anlayamadım. Ancak bunun neticesinde bizim işimiz yine sahaya çıkıp oyunu çevirmekti. Bu da bizi az da olsa hırslandırdı. Ondan sonra da sahaya çıkıp mücadelemizi ettik ve güzel bir sonuç ortaya çıktı. Dediğim gibi içerde hiçbir şey olmadı. Hocamız bırakın hakeme küfür etmeyi, kendi futbolcusuna bile bir şey söylerken kelimelerini dikkat ederek seçiyor” şeklinde konuştu.

HERHANGİ BİR KÖTÜ SÖZE YA DA HAREKETE TANIK OLMADIM
Kendilerini motive eden noktanın Fatih Terim’in oyundan atılmasının değil, ona yapılan haksızlılığın olduğunu belirten Burak Yılmaz, “Biz kesinlikle hocamızın atılmasıyla değil, ona yapılan haksızlıkla motive olduk. Ben de hocamızın yanındaydım. Asla herhangi bir kötü söze ya da harekete tanık olmadım. Futbol sahalarında neler olduğunu neler yaşandığını görüyoruz. Eminim o tünelde olan da bu olaylarla kıyaslanamayacak bir olaydı. Biz ikinci yarıda gerekeni yaparak maçı lehimize çevirdik ve sahadan galibiyetle ayrıldık” dedi.

Adının Avrupa kulüpleriyle birlikte anılmasının hatırlatılması üzerine Burak, “Bunlar tabii gurur verici şeyler. Ben takımıma faydalı olmak istiyorum. Burada hocamalarımın ve takım arkadaşlarımın ayrı ayrı emeği var. Biz bir bütünüz, her şey birbiriyle orantılı. Biz iyi oldukça ben de iyi oluyorum. Ben iyi oldukça takım da iyi oluyor. Hedefimiz önündeki her şeyi ezip geçerek mutlu sona ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ