19 Nisan 2024 Cuma

Galatasaray Terry ile masada

Galatasaray, İngiliz savunmacının menajeriyle pazarlık masasına oturdu. Chelsea’ye verilmek üzere 8 milyon pound bonservis, Terry’ye de haftalık 150 bin pound ücret önerildi.
 
19. kez şampiyonluğu kucaklayan ve yeni sezonda şampiyonlar ligi’nde en az yarı final hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarına erken başladı, stoper için dev bir ismin peşine düşüldü. Chelsea ile ipleri koparacak olan kaptan John Terry şu an sarı kırmızılıların kıskacında. Başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun’un geçen ay Londra’da lüks bir restaurantta John Terry’nin menajeri Aaron Lincoln ile bir araya geldi. Chelsea’nin bonservis bedeli olarak 10 milyon pound istediği oyuncunun menajeri bu işi 8 milyon pound karşılığında bitireceğini söyledi. Yıldız savunmacının haftalık 150 bin pound istediği de Tulun’a bildirildi.
 
Durum Aysal’a iletildi. Başkan, Terry için belirlenen şartları kabul etti. Top artık İngiliz oyuncunun menajerinde. Chelsea ile masaya oturup Abramovich ikna edilecek.
 
Zenit’in gündeminde olan Terry için Drogba’nın da devrede olduğu öğrenildi. Hatta İngiliz oyuncunun eski takım arkadaşını aradığı ve İstanbul hakkında bilgi aldığı da konuşuluyor. Ancak bu transferin önünde bir engel var. O da Mourinho. Tecrübeli hoca Chelsea’ye gelirse Terry için de son sözü o söyleyecek.
 
Kaynak: Hürriyet
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER