29 Nisan 2024 Pazartesi

Yılmaz Vural Elazığ’ı kurtardı

Gaziantepspor ile SB Elazığspor ligin 33. haftasında karşı karşıya geldi. Yoğun dolu yağışından dolayı saat 20.00’de başlaması gereken karşılaşma, çalışmalar nedeniyle 20.25’te başladı.

Maça Gaziantepspor daha hızlı başlarken, SB Elazığspor önce bir puan anlayışında bir görüntü sergiledi. Maç öncesi yoğun dolu nedeniyle 25 dakika geç başlayan maçta, evsahibi ekip adına Cenk etkili bir performans sergiledi. Cenk, 
rakip defansa zor anlar yaşatırken Elzaığ kalesinde de tehlikeler yarattı. 

Cenk, 18. dakikada sağ kanattan gelen topa iyi yükselirken vuruşunda kalesinde adeta uzayan Ivesa topu direk dibinden çıkardı. 

23. dakikada ise Serdar’ın müthiş şutu direkte patladı. 31. dakikada ise Cenk’in şık çalımlarla getirip altıpas ön çizgisi üzerine bıraktığı topa Rostand kötü vururken, top kale yerine üsten farklı şekilde auta gitti. 

34. dakikada Cenk Tosun, savunma arkasına sarkıp kaleci Ivesa’yı geçip çaprazdan topu kaleye gönderdi. Ancak meşin yuvarlak kaleye paralel gidip auta çıktı. Bir dakika sonra ise Elazığspor adına Sesar gole çok yaklaştı. Boşnak oyuncunun cezasahası dışından vuruşunda top direkten döndü ve ilk yarı golsüz sona erdi. 

Gaziantepspor, ikinci yarıya da etkili başlarken, aradağı gole ise 69’uncu dakikada ulaştı. Bu dakikada Cenk’in cezasahası sağ içine gönderdiği topu, Serdar altıpas ön çizgisi üzerine gönderdi. Bekir Ozan, aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Gaziantepspor’u 1-0 öne geçirdi. 

Dakikalar 87’yi gösterirken, SB Elazığspor’da sahneye çıkan Sinan Kaloğlu, takımına kritik bir gol kazandırdı ve maçta 1-1 sona erdi.

Bu beraberlikle Gaziantepspor ve SB Elazığspor Süper Lig’de kalmayı garantiledi.

GAZİANTEPSPOR:1 -SB ELAZIĞSPOR:1 

STAT
: Kamil Ocak
HAKEM: Abdullah Yılmaz
SAAT: 20.00

GAZİANTEPSPOR: Mahmut Bezgin, Şenol Can, Serdar Kurtuluş, Kecojevic, Medunjanin, Bekir Ozan, Binya, Sernas (Dk. 55 Turgut Doğan), Serdar Özbayraktar, Cenk Tosun, Dorge Rostand
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun        

ELAZIĞSPOR
: Ivesa, Orhan Ak, Ahmet Görkem, Bilica, Murat Akyüz, Köksal Yedek, Mustafa Sarp, Aydın Karabulut, Tidiane Sane, Ivan Sesar, Serdar Gürler
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural
Goller: Dk. 69 Bekir Ozan (Gaziantepspor), Dk. 87 Sinan (SB Elazığspor)
Sarı Kartlar: Dk.14, Binya Dk. 49 Şenol (Gaziantepspor)

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ