25 Nisan 2024 Perşembe

Fikret Orman’dan önemli açıklamalar

Önder Özen’in istifası sonrası kulüp binasından ayrılırken basına açıklamalarda bulunan Beşiktaş başkanı Fikret Orman’ın açıklamalarından satır başları;

Önder Özen’in istifasıyla ilgili detaylara girmek istemiyorum. Spekülasyonlara giriliyor. İşin sonucuna baktığımız zaman 1 yıl çalıştık, Beşiktaş’ta futrbol direktörlüğü devam edecektir. Ahmet Nur Çebi’de bunu yaptığı için çok acele etmeden birisini atayacağız. Öyle oldu böyle oldu demenin bir faydası yok. Bugün istifasını verdi ben de kabul ettim. Yönetim Kurulu var saat 16:00’da bunu tartışacağız orada.

Aklımda bir çok isim var. Ahmet beyle bir konuşalım bu düzen değişmeyecek yani futbol yönetimi profesyonelce devam edecek. Önder hocam bunu ilk kuruluşunda bulundu, bayrağı ondan sonra gelecek olan kişi alacaktır. Onun namusuna çok teşekkür ediyoruz bu bizim için çok önemlidir.

Demba Ba açıklaması

Demba Ba açıklaması; Bir açıklama yapılınca kaptan başlıyor. Demba Ba kıymetli bir oyuncu uzun zamandır görüşüyoruz daha sonuçlanmadı. 13 milyon euroluk ilk olarak başlanan rakamlar bizim arzu ettiğimiz noktalara geldi rakamlar. İmza aşamasına gelindiği zaman bunu zaten duyacaksınız. Büyük paraları dağıtırken çok rahat olursunuz ama yetimin parasını iyi kullanmalıyız bunun için uğraşıyoruz.

Marko Marin için bilemem. İlgilendiğimiz oyuncular var. Şampiyonlar Ligi transfer dönemi Eylül ayında, takımdan gitmesini istediğim oyuncular var ama isimlerini söyleyemem.

Toraman ve Sezer açıklaması

İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk için; Toraman’ın dönemsini çok istiyorum. Sezer Öztürk bu sezon futbol oynamalı, kiralık olarak gidebilir. Yetenekli bir oyuncu. Takımın kampına katılacağım. Slaven Bilic ile bu konuları görüşeceğiz.

Şampiyonlar Ligi için 2 hafta var, ama Süper Lig’in başlamasına çok var. Zaten herkes öyle büyük kulüpler büyük transferler yapamıyor. Beşiktaş iyi yolda, çok iyi bir kadromuz var. Motta kiralıktı onu satın aldık. Cenk geldi, 2-3 tane yabancı oyuncu daha alacağız. Bunlar bizim bütçemize uyuyor, iyi işler yapacağız.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ