23 Nisan 2024 Salı

David Haye ringlere dönüyor

WBA ağır sıklet şampiyonluk kemerini, Temmuz ayında kemer birleştirme mücadelesinde yenilerek kaybettiği Wladimir Klitschko maçının ardında Ekim ayında boksu bıraktığını açıklayan İngiliz boksör, son aylarda isminin yeniden ünvan maçı için bu kez Vitali Klitschko karşısında anılması ile birlikte yeniden ringlere geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.
 
Hem Vitali hem de Haye’nin ekibi olası ünvan maçı için görüşmelerini sürdürürken, karşılaşmanın anlaşmas konusunda birçok detayın henüz çözüme ulaşmaması sebebi ile taraflar, yaz ayında gerçekleştirilmesi planlanan karşılaşma için önümüzdeki haftalarda görüşmelerini yeniden sıklaştırma kararı aldılar. Şu an için ise iki ekibin tüm koşullar üzerinde uzlaşma sağlayabilmesi ise her iki boksör tarafından da yakın bir durum olmadığı belirtiliyor.
 
Vitali Klitschko 18 Şubat akşamı Dereck Chisora karşısında kemerini savunmaya hazırlanırken, David Haye ise Ukraynalı şampiyon kardeşlerden haber beklemekte. Her gün düzenli olarak kendis formunu korumak adına çalıştığını dile getiren David Haye ise yeniden ünvan maçına çıkması halinde dünya şampiyonluğuna birkez daha ulaşacağı inancını da dile getirmekte. 
 
” Vitali ve ekibi bu muhtemel karşılaşma için ilgi göstermekteler ve benim ekibim ile temaslarını sürdürüyorlar. Bu maçın gerçekleşmesi ve  Vitali ya da Wladimir ile maça çıkmam durumunda  benim de yeniden şampiyon olabilmem adına kendimi hazır tutuyorum ve çalışmalarımı sürdürüyorum. Ünvan maçına çıkmam durumda şampiyonluk için savaşacağım ve kemerimi yeniden kazanacağım. Vitali, beni nakavt etmek istediğini söylüyor. Bunu gerçekleştirmeyen kardei adına da yapmak istediğini de belirtiyor. Bakalım, bu konuda ne kadar istekli olduğunu ringe çıktığımızda görmüş olacağız. ” 
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ