19 Nisan 2024 Cuma

Kaptanlar centilmenlik istedi

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Bursaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe’de, takım kaptanı Alex De Souza, yarın yapılacak maça gölge düşmemesi ve güzelliklerle dolu bir maç olması dileğinde bulundu.

Brezilyalı futbolcu, geride kalan sezon için emeği geçen herkese teşekkür ederek,  ”Umuyorum iki takım da saha içinde kalitelerine yakışır mücadele edecekler. Aynı zamanda maçı izleyecekler de maçın güzelliğine yakışır bir şekilde davranacaklardır. Maçın barış ve huzur içinde geçmesini diliyorum. Bu maçta hiç bir şeye gölge düşmesin, güzelliklerle dolu bir maç olsun” diye konuştu.

Bursaspor Takım Kaptanı Ömer Erdoğan ise maçla ilgili olarak, karşılaşma sonrasında kupayı kaldırmak istediklerini söyledi.
Sözlerine şampiyon Galatasaray’ı kutlayarak ve yarışın içinde bulunan Fenerbahçe’yi tebrik ederek başlayan Ömer, ”Bizim açımızdan hem sezonun son maçı, hem de uzun yıllar özlemini çektiğimiz kupa finali oynayacağız. İyi hazırlandık. İkinci yarıda başarı grafiğimiz yükseldi ve iyi mücadele edip, puanlar topladık. Sivasspor ve Eskişehirspor gibi zorlu takımları eleyerek finale geldik. Hak ettiğimiz yerdeyiz. Yarın sahada fair-play çerçevesinde maç izlettiririz. İnşallah kupayı kaldırmak bize nasip olur” şeklinde konuştu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER