14 Nisan 2024 Pazar

Alex yine yok

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yarın akşam Spartak Moskova ile oynanacak Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş karşılaşması öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kocaman’a Milos Krasic de eşlik etti.

Sözü ilk olarak Krasic aldı. Sırp yıldız, Fenerbahçe’ye bir an önce katkı vermek istediğini, kendini hazır hissettiğini ancak fiziksel yeterlilik açısından henüz tam performansını sergikleyemeyeceğini ifade etti. Uyum süreciyle ilgili bir soruyu da yanıtlayan Krasic, “Şu anda her şey iyi. Takımımla beraber en iyisini yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Krasic’in ardından Aykut Kocaman’ın açıklamalarına geçildi. Spartak Moskova’nın en az Fenerbahçe kadar turu istediğini söyleyen teknik adam, “Bizim kadar turu isteyen çok güçlü bir takımla oynayacağız. İlk maçı kaybettik. Ancak avantajımız kendi evimizde oynayacak olmamız.” dedi.

‘Volkan kadroda yok’

Kocaman, Galatasaray’la oynanan Süper kupa finalinde omzundan sakatlanan kaleci Volkan Demirel’in yarınki maç kadrosunda olmayacağını da açıkladı. Milli kalecinin henüz tam olarak iyileşmediğini belirten Kocaman, “Oynamaması kendisi ve takımı için daha mantıklı” şeklinde konuştu.

‘Alex yarın belli olur’

Aykut Kocaman, Alex De Souza ile yaşanan sıkıntı üzerine yıldız oyuncunun yarınki maçta oynayıp oynamayacağının sorulmasına ise, “Maç öncesi bir antrenman yapılacak. Orada herkesin durumunu değerlendireceğim ve sahaya çıkacak olan kadroya karar vereceğim. Alex, şu anda kafamdaki kadroda yok” yanıtını verdi.

3 Temmuz sürecinin ardından böyle bir durum yaşanmasına ve taraftarların tepkisine çok üzüldüğünü de belirten tecrübeli teknik adam “Çok kırgınım. Tabi bu işimizi yapmamıza engel değil. Böyle bir durumda futbolcumla karşı karşıya kalmak benim için onur kırıcı. Geçen seneki zorlu süreçten sonra çok önemli bir maçımızdan önce böyle bir durum yaşanması çok kötü. Gerçekten çok üzüldüm.” diye konuştu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER