29 Mart 2024 Cuma

Fener’e Kasımpaşa darbesi

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa’nın konuğu oldu.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan mücadelede ev sahibi ekip, Uche ve Hüseyin Kala’nın golleriyle mücadeleyi 2-0 kazanmayı başardı.

Maçın ilk yarısında Fenerbahçe etkisiz bir futbol sergilerken Kasımpaşa da boş bulduğu anlarda pozisyon üretmekte zorlandı. İkinci yarıya Aykut Kocaman Alex ve Stoch’u kenara, Caner ve Kuyt’ı sahaya alarak başladı. Mehmet Topuz’un arka direğe ortasında Kuyt-Caner birlikte hareket edip Sarı-Lacivertliler bu pozisyondan sonuç çıkaramazken ev sahibi ekip ilerleyen dakikalarda Fenerbahçe’nin yarattığı boşluklardan pozisyon bulmaya başladı.

73. dakikada Hüseyin Kala’nın ortasına bekletmeden vuran Uche Kasımpaşa’yı 1-0 öne geçirdi. Bu golün hemen ardından Meireles’in yerine oyuna Krasic girerken 76’da ikinci gol geldi. Adem Büyük, defansın arkasına sarkan Hüseyin Kala’ya harika bir pas attı. Yetenekli oyuncu Fenerbahçe’yi yıkan ikinci golü attı: 2-0.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 6. hafta sonunda 9. puan kaybını yaşarken, 9 puanda da kalmış oldu. Ligin flaş ekibi Kasımpaşa ise puanını 12’ye yükselterek zirve ortağı oldu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER